01:58 17 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.48
 • USD18.18
 • RUB0.28
 • RON4.34
 • UAH0.69
  Coca Cola

  Coca Cola: Rusia și SUA pot coopera în domeniul afacerilor

  © AP Photo / Wilfredo Lee
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  15802

  Compania Coca Cola consideră că Rusia și SUA pot coopera în sfera afacerilor, în ciuda disensiunilor de ordin geopolitic.

  BUCUREȘTI, 8 iun – Sputnik. Directorul executiv al companiei Coca Cola consideră că SUA și Rusia pot coopera în sfera afacerilor, în ciuda divergenților geopolitice.

  © Sputnik / Валерий Мельников

  SUA și Rusia pot coopera pentru îmbunătățirea condițiile de afaceri, în pofida concurenței geopolitice, consideră directorul executiv al companiei Coca Cola, James Quincey.

  “Statele concurează, însă ele trebuie și să coopereze. Am putea concura geopolitic, acest lucru nu este întotdeauna bun, însă noi putem și să cooperăm pentru a îmbunătăți viața societății și a condițiilor pentru mediul de afaceri. Ne-am propus întotdeauna să jucăm un rol. Afacerile joacă un rol minor în geopolitic, însă pot contribui la crearea unei atmosfere de încredere”, a spus acesta în cadrul panelului „Rusia – SUA” din cadrul Forumului Economic Internațional din Sankt Petersburg.

  Quincey a îndemnat la depășirea atitudinelor negative, rivalitate geopolitică între Washington și Moscova, pentru crearea unui fundament pentru încredere reciprocă.

  “Dacă vom proceda așa, vom submina temelia încrederii. Trebuie să creăm o bază pentru încredere reciprocă. Nu există nicăieri în lume o stare ideală, însă peste tot în lume se poate crea condiții mai bune de trai. Această direcție este cea mai importantă”, a menționat Quincey.

  Compania pe care o conduce, a mai declarat omul de afaceri, activează în Rusia de 25 de ani, investind în economia aceste țări o sumă de 26 de miliarde de dolari.

  Tagurile:
  Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei