01:14 15 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74

  SUA, principala piață de desfacere a gloanțelor civile rusești

  © Sputnik / Evgeniy Odinokov
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Industria militară rusă (115)
  12630

  SUA reprezintă principala piață de desfacere a gloanțelor rusești pentru armele civile, potrivit viceministrului rus al Industriei și Comerțului, Alexandr Morozov

  BUCUREȘTI, 22 nov – Sputnik. Ministerul Apărării și alte structuri de forță din Rusia, practic, nu dau comandă de gloanțe, iar principala piață de desfacere a munițiilor pentru armele civile este ce a SUA, a anunțat vineri viceministrul Industriei și Comerțului al Rusiei, Alexandr Morozov.

  “Pentru nimeni nu este un secret că domeniul nostru de producție a gloanțelor în ultimii 12 ani supraviețuiește doar datorită exportului. Ministerul Apărării și structurile de forță, practic, nu dau comandă de muniții. Dacă nu ar fi existat contractele de export, ne-am fi pierdut uzinele”, a declarat Morozov la Consiliul Federației.

  Potrivit lui, anume Statele Unite reprezintă principala piață de desfacere a industriei rusești de producție a gloanțelor.

  “E o piață gigantică, iar toate întreprinderile noastre ocupă un segment minor din această piață, aproximativ 7 la sută”, a menționat viceministrul.
  Тема:
  Industria militară rusă (115)

  Tematic

  Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, se află într-o vizită oficială în Armenia
  Pleșoianu propune STRATEGIA pentru a-l învinge pe Iohannis… chiar cu armele lui!
  Rusia va obține acces la laboratoarele biologice din Armenia
  De ce SUA distrug acordurile de control al armelor nucleare?
  Tagurile:
  SUA, Muniții, Rusia


  Știrile Zilei