01:55 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Vladimir Putin

  Putin se va întâlni cu marele business rusesc până la finele anului

  © Sputnik / Сергей Гунеев
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  14450

  Întrevederea președintelui rus, Vladimir Putin, cu marile cercuri de afaceri rusești va avea loc la Kremlin până la sfrâșitul acestui an.

  BUCUREȘTI, 25nov – Sputnik. Întâlnirea președintelui Rusiei, Vladimir Putin, cu reprezentanții marilor cercuri de afaceri rusești ar putea avea loc până la sfârșitul acestui an, a anunțat RIA Novosti șeful Uniunii Industriașilor și Antrenprenilor din Rusia, Alexandr Șohin.

  „L-am întrebat, când am primit premiul de stat: „Intenționăm să venim la dumneavoastă în vizită, Vladimir Vladimirovici. Va avea loc această întrevedere?” “Desigur”, mi-a răspuns. Așadar, ne pregătim, a spus Șohin fiind întrebat dacă marile cercuri de afaceri planifică o întrevedere cu șeful statului, care are loc, de regulă, la sfârșitul anului.

  Potrivit lui, subiectul întrevederii va fi stabilit de reprezentanții antreprenoriatului, mai ales că între timp s-au acumulat mai multe teme de discuții. Totodată, Șohin nu a numit data exactă a acestei întâlniri.

  “De regulă, avem două părți de discuții – un deschisă, în sala Ekaterinskaya (Kremlin n.r.) și apoi o comunicare informală. Între timp se adună mai multe probleme, practic niciuna nu rămâne fără un răspuns. Mai mult decât atât, partea informală presupune un pahar de șampanie, cum s-ar spune, suntem în ajun de Revelion, însă la solicitarea mea de anul trecut va fi și un microfon. Ne vom expunem opinia toți”, a adăugat Șohin.

  Tematic

  Putin se va întâlni la Moscova cu președintele Elveției
  Putin: În Rusia se păstrează o dinamică pozitivă a creșterii economice
  Putin le-a explicat partenerilor din Vest ce îi așteaptă
  Putin a remarcat nivelul relațiilor bilaterale dintre Rusia și Elveția
  Data marii conferințe de presă anuale a lui Putin a fost anunţată
  Putin, despre sarcinile domeniului Apărării pentru următorul deceniu
  Putin: “Pericolul rusesc” este o aberație!
  Putin, un bilanț al summitul BRICS: Despre Trump, Siria, Zelenski și Ucraina
  Tagurile:
  Rusia, Kremlin, Vladimir Putin


  Știrile Zilei