17:59 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Vladimir Putin

  Putin: Acumularea cunoștințelor contribuie la formarea viziunii asupra lumii

  © Sputnik / Алексей Дружинин
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  12820

  Acumularea cunoștințelor contribuie la formarea viziunii asupra lumii și asigură o activitate de succes în viitor, alături de experiențele pozitive obținute în familie, a menționat Vladimir Putin în cadrul lecției deschise.

  BUCUREȘTI, 26 nov – Sputnik. Acumularea cunoștințelor contribuie la formarea viziunilor asupra lumii, devine o bază pentru dezvoltarea și activitatea de succes, alături de experiența pozitivă pe care o primește în familie, a delarat președintele Rusiei, Vladimir Putin, în cadrul Lecției Deschise, în cadrul forumului “Proecktoriya”.

  “Când studiem la școală, apoi la instituție de învățământ superior, la universitate, în institut, multe lucruri ne par de prisos, pentru că la prima vedere par nu pot fi aplicate în practică. Nu e adevărat. Acumularea de cunoștințe ajută la formarea viziunii asupra lumii, e o bază de la care se dezvoltă personalitatea și obține succese. Chiar dacă uităm o informație concretă, care ne-a fost predată sau pe care am primit-o de la părinți, însă ea se așează la temelia viitoarei noastre vieți, ne formează”, a spus Putin.

  El a mai adăugat că nimic „din ceea ce primim pozitiv de la părinți în cadrul familie nu dispare”.

  „Nu este suficient să fii doar părinte în sens biologic, trebuie să ajuți copilul să-și aleagă destinul. Nu e mai puțin important decât să devii părinte biologic. Din aceste considerente mă aplec în fața părinților care își ghidează copiii”, a menționat președintele.

  Tematic

  Putin va vizita China în 2020
  Putin a convocat ședința operativă a Consiliului de Securitate
  Peskov a negat afirmațiile că Kremlinul ar privi cu scepticism întâlnirea Putin-Trump
  Putin a povestit cum a probat diverse profesii în tinerețe
  Putin se va întâlni cu marele business rusesc până la finele anului
  Tagurile:
  Vladimir Putin


  Știrile Zilei