17:22 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Vizita lui Putin în Franța

  Mesajul lui Vladimir Putin la forumul ”Rusia și Lumea Islamică”

  Пресс-служба Президента РФ
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  64880

  Președintele rus, Vladimir Putin, le-a transmis un mesaj de salut participanților veniți la întâlnirea grupului de viziune strategică ”Rusia și Lumea Islamică” din Ufa.

  Президент РФ Владимир Путин на заседании Совета коллективной безопасности ОДКБ в узком составе
  © Sputnik / Алексей Никольский
  București, 29 nov – Sputnik. Președintele rus, Vladimir Putin le-a transmis un mesaj participanților veniți la întâlnirea grupului de viziune strategică ”Rusia și Lumea Islamică” din Ufa, exprimându-și speranța că forumul va consolida încrederea între țări, mesajul a fost publicat  pe pagina oficială a Kremlinului, transmite RIA

  ”Trebuie să luați în considerare problemele actuale cu privire la extinderea dialogului inter-confesional, la păstrarea păcii sociale și a stabilității sociale în contextul diversității religioase ... Sper că veți avea discuții constructive, de fond, iar ideile și inițiativele dumneavoastră vor servi pentru consolidarea încrederii și înțelegerea reciprocă între țările și popoarele noastre"- este scris în mesajul lui Vladimir Putin.

  Potrivit liderului rus, este simbolic faptul că această întâlnire este arondată celei de-a cincea aniversări a Organizației Cooperării Islamice, cu care Rusia interacționează activ și cu succes în multe domenii.

  "Suntem uniți în angajamentul nostru față de principiile unei ordini mondiale democratice corecte, de dorința de a asigura statul de drept în afacerile internaționale și de a consolida stabilitatea și securitatea pe toate continentele", a subliniat Putin.

  Potrivit șefului statului rus, este important ca Rusia și membrii Organizației de Cooperare Islamică să coordoneze eforturile de a combate amenințările și provocările globale, să rezolve conflictele regionale și să rezolve diverse probleme umanitare.

  Tematic

  Expert, despre scrisoarea lui Macron către Putin: Europa nu vrea repetarea trecutului
  Putin: Acumularea cunoștințelor contribuie la formarea viziunii asupra lumii
  Putin l-a felicitat de Kusturica cu cei 65 de ani împliniți
  Putin a povestit despre discuția lui cu Zelenski
  Putin a îmbrățișat o femeie care izbucnise în lacrimi
  Tagurile:
  Mesaj, Rusia, Vladimir Putin


  Știrile Zilei