14:14 22 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.19
 • USD17.77
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  16210

  Mesajul anual al lui Vladimir Putin, adresat Adunării Federale, a fost urmărit de peste 8 milioane de ruși.

  BUCUREȘTI, 20 ian – Sputnik. Peste 8 milioane de ruși au urmărit transmisiunea în direct a mesajului anual, adresat de președintele rus, Vladimir Putin, Adunării Federale. Cota de audiență a constituit 35,6 la sută, se menționează într-un raport prezentat de compania Mediascope, citat de RIA Novosti.

  Audiența mesajului lui Putin a constituit 8,4 milioane de persoane, raitingul transmisiunii fost de 6,2 la sută, cota audienței – 35,6 la sută, iar acoperirea – 10,8 la sută.

  De cea mai mare audiență s-a bucurat postul public de televiziune „Pervyi Kanal”: aproximativ 3,9 milioane de persoane la un raiting de 2,8 la sută și cota de audiență de 16,5 la sută. Alți 3,5 milioane de ruși au urmărit mesajul liderului rus la postul de televiziune „Rossiya 1”.

  Audiența reprezintă numărul mediu al persoanelor care au urmărit transmisiunea. Raitingul reprezintă numărul mediu al persoanelor care au urmărit transmisiunea exprimată în procente față de numărul total al populației (în cadrul publicului țintă selectat). Cota de audiență reprezintă numărul mediu al persoanelor care au urmărit transmisiunea, exprimată în procente din totalul audienței TV. Acoperirea reprezintă numărul mediu al persoanelor care au urmărit emisiunea cel puțin un minut, exprimată în procente (în cadrul publicului țintă selectat). Publicul țintă: populația 4+.

  De la 1 ianuarie 2020, datele din toată Rusia, inclusiv din orașele mici și sate, sunt utilizate oficiale pentru vânzarea publicității la TV.

  Tematic

  Opiniile experților: ce funcție va ocupa Putin după 2024
  Putin: Indexarea pensiei trebuie să fie prevăzută în Constituție
  Putin, despre atribuțiile care trebuie să-i revină președintelui
  Putin va participa la conferința de la Berlin dedicată Libiei
  Haftar i-a expediat lui Putin o scrisoare: ce îi comunică liderului rus
  Putin a propus înlocuirea procurorul general Iuri Ceaika
  Putin a semnat decretul de numire a lui Mișustin în funcția de premier
  Tagurile:
  Adunarea Federală, Vladimir Putin


  Știrile Zilei