06:27 14 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.41
 • USD17.13
 • RUB0.24
 • RON4.01
 • UAH0.63
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1026)
  165670

  Rusia a pregătit un grup avia pentru livrarea de forțe necesare și fondurile alocate pentru a sprijini Italia în lupta împotriva coronavirusului.

  BUCUREȘTI, 22 mart - Sputnik. Forțele aerospatiale rusești au pregătit grupul avia pentru livrarea de forțe necesare și fondurile alocate pentru a sprijini Italia în lupta împotriva coronavirusului , a declarat duminică, Ministerul Apărării rus.

  "În conformitate cu instrucțiunile ministrului apărării al Federației Ruse, generalul armatei, Serghei Shoigu, Forțele aeronautice rusești au finalizat crearea grupului de aviație necesar pentru livrarea de forțe și echipamente ale Ministerului Apărării rus alocat pentru a ajuta Italia în lupta împotriva coronavirusului", se arată în declarație.

  Ministerul Apărării a adăugat că pe aerodromul militar Chkalovsky din regiunea Moscovei, au fost concentrate 9 avioane Il-76 ale aeronavelor de transport militar ale Forțelor Aero spațiale ruse, care azi-noapte au fost rapid transferate cu echipaje instruite din regiunile Pskov, Ulyanovsk și Orenburg.

  Sâmbătă, președintele rus Vladimir Putin, într-o conversație telefonică cu premierul italian Giuseppe Conte, a confirmat disponibilitatea de a ajuta prompt la lupta împotriva coronavirusului și a prezentat parametrii specifici. Ministerul Apărării al Federației Ruse a declarat că Rusia va trimite opt echipe mobile de virologi și medici militari ruși, complexe auto pentru dezinfectarea aerosolului, vehiculelor și teritoriului și echipament medical în Italia.

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1026)

  Tematic

  Cursă specială - români, aduși din Italia cu avionul
  Situație alarmantă în Italia: aproape 800 de decese în ultimele 24 de ore
  Italia, bilanţ şocant: peste 37000 de infectări (+4670), peste 600 morţi în doar 24 ore
  COVID-19: trei români morți în Italia, 29 de români, infectați în alte țări
  1.500 de români întorși din Italia vor fi puși în carantină în hotelurile din Mamaia
  Tagurile:
  coronavirus, Italia


  Știrile Zilei