11:39 04 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.12
 • USD18.43
 • RUB0.23
 • RON4.17
 • UAH0.67
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Italia, Moldova (605)
  36290

  Vladimir Putin și Emmanuel Macron au discutat astăzi telefonic despre măsurile întreprinse de Rusia și Franța în combaterea extinderii coronavirusului.

  BUCUREȘTI, 26 mar – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și președintele Franței, Emmanuel Macron, s-au informat reciproc cu privire la măsurile luate de Rusia și Franța pentru combaterea răspândirii noului coronavirus, anunță serviciul de presă al Kremlinului.

  Discuția dintre cei doi lideri a avut loc la inițiativa părții franceze.

  “În ajunul summitului extraordinar al G20, în format de teleconferință, a avut loc un schimb de opinii cu privire la situația din jurul pandemiei de coronavirus. Vladimir Putin și Emmanuel Macron s-au informat reciproc despre măsurile întreprinse de Rusia și Franța pentru contracararea răspândirii infecției și pentru minimalizarea urmărilor socio-economice negative. Ambele părți și-au reconfirmat disponibilitatea de a continua coordonarea în problema revenirii acasă a cetățenilor celor două țări, precum și asigurarea tuturor condițiilor pentru transportarea mijloacelor și echipamentelor medicale”, anunță administrația prezidențială.

  În afară de aceasta, în contextul luptei comune cu virusul, a fost abordat și subiectul unei posibile cooperări în cadrul Consiliului de Securitate al ONU.

  Тема:
  Coronavirus în România, Italia, Moldova (605)

  Tematic

  Putin anunță un set de măsuri sociale și economice în contextul pandemiei
  Putin a propus impozitarea cu 15 la sută a dividentelor externalizate
  Putin a propus la G20 un set de măsuri de depășire a problemelor pandemiei
  Tagurile:
  Franța, Rusia, coronavirus, Emmanuel Macron, Vladimir Putin


  Știrile Zilei