09:00 03 Iunie 2020
În direct
 • EUR19.54
 • USD17.50
 • RUB0.25
 • RON4.03
 • UAH0.65
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (904)
  220 0 0

  În Rusia, s-a înregistrat joi un număr record de cazuri confirmate de Covid-19, fiind vorba de cea mai mare creștere într-o singură zi a numărului de pacienți de la începutul epidemiei.

  BUCUREŞTI, 2 apr. - Sputnik, Doina Crainic. În ultimele 24 de ore, încă 771 de persoane au fost infectate cu coronavirus în Rusia, ceea ce a adus numărul total de cazuri raportate la nivel național la 3.548, au anunţat oficialii din domeniul sănătăţii.

  De asemenea, alţi șase pacienți au decedat, astfel că numărul total de decese cauzate de Covid-19 a ajuns la 30.

  Majoritatea cazurilor noi, 595, au fost raportate în Moscova, în timp ce 43 au fost înregistrate în regiunea din jurul capitalei, iar 22 în al doilea cel mai mare oraș al Rusiei, Sankt Petersburg.

  Creșterea accentuată a cazurilor înregistrate recent vine după o ușoară scădere în ziua precedentă, iar oficialii din domeniul sănătății din Moscova avertizează că aproximativ jumătate dintre pacienții noi au sub 45 de ani.

  Autoritățile au introdus o vacanță care se încheie duminică și au impus un regim strict de autoizolare la Moscova, în încercarea de a încetini răspândirea bolii. Majoritatea regiunilor din Rusia au adoptat măsuri restrictive similare.

  Marți, Denis Protsenko, medicul șef al Clinicii Orașului Moscova №40, care tratează pacienții cu coronavirus, a fost diagnosticat cu Covid-19.

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (904)

  Tematic

  Rusia a prezentat medicamentul împotriva COVID-19
  Rusia a dezvoltat un test de înaltă precizie pentru Covid-19
  Rusia va interzice TOATE călătoriile transfrontaliere din cauza pandemiei Covid-19
  Tagurile:
  coronavirus, Rusia


  Știrile Zilei