08:48 10 August 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.60
 • RUB0.23
 • RON4.06
 • UAH0.60
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  8311

  Președintele rus, Vladimir Putin, omologul său finlandez, Sauli Niinistö, au discutat despre agenda interațională, regională, cooperarea economică și combaterea pandemiei COVID-19.

  BUCUREȘTI, 27 mai – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și președintele Finlandei, Sauli Niinistö, au purtat o discuție telefonică în care au abordat subiecte legate de proiecte investiționale, agenda internațională și regională, inclusiv problema arctică, anunță serviciul de presă a Kremlinului.

  Vladimir Putin
  © Sputnik / Алексей Никольский

  „A fost făcut un schimb de opinii cu privire la agenda internațională și regională, inclusiv problema arctică. S-a convenit asupra continuării contactelor la diverse nivele”, se menționează în comunicatul administrației prezidențiale ruse.

  Totodată, cei doi lideri au discutat despre problemele actuale ale dezvoltării relațiilor prietenoase ruso-finlandeze. Se menționează că un interes deosebit a fost acordat situației cooperării economice și comerciale bilaterale, realizarea unor proiecte investiționale comune.

  Părțile au abordat și problema pandemiei de coronavirus, în special, despre cooperarea între instituțiile de profil din cele două state.

  “În cadrul discuție a fost menționată cooperarea utilă dintre instituțiile de profil din Rusia și Finlanda în problema combaterii coronavirusului”, informează Kremlinul.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Putin a cerut sprijinirea comerțului cu produse agricole
  Putin a anunțat data organizării Paradei Victoriei la Moscova
  Putin: Rusia a depășit vârful pandemiei
  Tagurile:
  Finlanda, Rusia, Vladimir Putin


  Știrile Zilei