02:14 14 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.41
 • USD17.13
 • RUB0.24
 • RON4.01
 • UAH0.63
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  76 0 0

  Seria de video online al ”Regimentului Nemuritor” va fi difuzată până la sfârșitul lunii mai. Marșul, în forma sa tradițională, va avea loc pe 26 iulie, după parada Flotei Militare Maritime, a precizat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

  CHIȘINĂU, 27 mai - Sputnik. Peste două milioane de fotografii ale veteranilor de război au fost deja publicate în cadrul campaniei ”Regimentul Nemuritor”, care în 2020 a fost organizată sub forma unui videoclip difuzat pe Internet.

  Potrivit organizatorilor, proiectul a intrat în faza sa finală, iar până la sfârșitul săptămânii aproximativ 2,7 milioane de eroi ai Marelui Război pentru apărarea Patriei vor participa la acțiunea virtuală.

  În timpul difuzări, a avut loc afișarea continuă a fotografiilor participanților la război și înregistrări care povestesc despre actele de eroism și despre viața lor. În timpul campaniei, aproximativ 23,5 milioane de persoane s-au alăturat site-ului Regimentului Nemuritor din Rusia polkrf.ru, al Regimentului Internațional Nemuritor polk.press, pe rețelele de socializare ВКонтакте și Одноклассники, precum și la cinematograful online ”Okko”.

  Procesarea cererilor de participare pentru a fi difuzate este încă în curs, deoarece o serie de chestionare trebuie completate cu informații detaliate. Staff-ul campaniei ține legătura cu rudele eroilor prin notificări privind necesitatea finalizării cererilor, a declarat Elena Țunaeva, copreședinte al staff-ului central al mișcării obștești ”Regimentul Nemuritor din Rusia”.

  Organizatorii acțiunii pot fi contactați prin intermediul liniei fierbinte, sunând la 8-800-20-1945-0. În modul informativ, linia fierbinte funcționează 24 din 24 de ore, iar între orele 9.00 și 21.00 ora Moscovei, operatorii răspund la întrebări legate de difuzare.

  "Așteptăm cu adevărat și sperăm că autorii profilurilor rămasă necompletate vor avea timp să le schimbe și să le trimită pentru reexaminare înainte ca difuzarea procesiunii online să fie finalizată - pentru ca toți eroii să apară online", a declarat Elena Țunaeva.

  Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a participat la marșului „Regimentul nemuritor”
  © Sputnik / Алексей Дружинин
  Seria de video online al ”Regimentului Nemuritor” va fi difuzat până la sfârșitul lunii mai. Marșul, în forma sa tradițională, va avea loc pe 26 iulie, după parada Flotei Militare Maritime, a precizat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

  Organizatorii proiectului “Regimentul Nemuritor online” este mișcarea civică “Regimentul Nemuritor Rusia”, partenerii proiectului sunt Sberbank și Mail.ru Group, mișcarea “Voluntarii Victoriei”, principalul partener informațional este editura “Argumentî i Faktî”, partenerul informational oficial în vecinătatea apropiată este Agenția Internațională Sputnik.

  Partenerii informaționali: AIP Rossiya Segodnya, agenția TASS, operatorii de telefonie mobilă Megafon și Tele2, cinematografele online “Okko”, More.tv, ivi.ru, posturile de televiziune STS, Podeba.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Acțiunea „Regimentul nemuritor” s-a desfășurat în întreaga lume – video
  ”Regimentul nemuritor” la memorialul ”Eternitate”
  De „Sfântul Gheorghe”, la Chișinău se desfășoară acțiunea „Regimentul nemuritor”
  Marșul Victoriei și ”Regimentul Nemuritor”, la Chișinău
  Acțiunea ”Regimentul nemuritor”, moment de mare emoție la Centrul Rus
  Tagurile:
  Regimentul Nemuritor


  Știrile Zilei