03:59 14 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.41
 • USD17.13
 • RUB0.24
 • RON4.01
 • UAH0.63
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  17710

  Vladimir Putin a discutat astăzi cu prințul moștenitor al Arabiei Saudite despre situația de pe piața mondială a petrolului.

  BUCUREȘTI, 27 mai – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și prințul moștenitor al Arabiei Saudite, Mohammad bin Salman Al Saud, au convenit în cadrul unei discuții telefonice asupra unei coordonări strânse între ministerele Energeticii ale celor două țări în privința pieței petrolului.

  Vladimir Putin
  © Sputnik / Михаил Климентьев

  “S-a convenit asupra continuării unei coordonări strânse în această problemă între ministerele Energeticii. Au fost abordate un șir de probleme ale cooperării bilaterale în contextul rezultatelor vizitei efectuate de președintele Rusiei în Riad, în octombrie 2019”, se menționează în comunicatul Kremlinului.

  Totodată, discuția a vizat și piața mondială a energiei, fiind menționată importanța eforturilor depuse pentru realizarea înțelegerilor OPEC+.

  “Continuă schimbul de opinii cu privire la situația de pe piața mondială a energiei. Ambele părți au subliniat importanța eforturilor comune depuse în aprilie... a acordurilor în formatul OPEC plus, cu privire la reducerea producției de petrol”, informează administrația președintelui rus.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Putin a anunțat data organizării Paradei Victoriei la Moscova
  Putin a discutat cu omologul său finlandez
  Putin: Rusia a depășit vârful pandemiei
  Tagurile:
  petrol, Rusia, Arabia Saudită


  Știrile Zilei