15:37 10 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  20840

  Purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov, care s-a vindecat de coronavirus, a făcut dezvăluiri despre ziua în care s-a îmbolnăvit de coronavirus, simptome și despre pierderea mirosului.

  CHIȘINĂU, 1 iun - Sputnik. Dmitri Peskov a comparat infecția COVID-19 cu virusul gripal. 

  „Senzațiile sunt de parcă ai avea gripă. Începe totul nu foarte serios. În ziua în care eu, cel mai probabil, m-am infectat, timp de o oră și jumătate am făcut sport la sală și am alergat 7 kilometri. Simțeam un val de forță și primeam satisfacție fizică și morală”, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus în cadrul unei emisiuni, potrivit RIA Novosti

  A diua zi însă, spune Dmitri Peskov, a apărut febra. 

  „Aveam niște senzații neobișnuite, am pierdut gustul și mirosul. (...) Nu veți face astfel diferență între căpșuni și pui”, a remarcat Peskov.

  Despre faptul că purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin s-a infectat cu coronavirus s-a aflat în data de 12 mai. Peskov a fost internat în spital împreună cu soția sa Tatiana Navka. La începutul acestei săptămâni el a fost externat. 

  Mai devreme, Peskov a declarat pentru publicația „Komersant” că primele simptome ale bolii au apărut la el atunci când se afla în autoizolare, după ce un coleg de-al său s-a îmbolnăvit. 

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova  Știrile Zilei