06:05 07 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.31
 • RUB0.24
 • RON4.04
 • UAH0.64
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Reforma constituțională în Rusia (36)
  16550

  Vladimir Putin a anunțat ziua în care vor avea loc consultările populare pentru aprobarea amendamentelor la Constituție.

  BUCUREȘTI, 1 iun – Sputnik. Consultările populației în privința amendamentelor la Constituția Rusiei vor avea loc pe 1 iulie, a declarat președintele Vladimir Putin în cadrul unei videconferințe cu grupul de lucru, responsabil de elaborarea amendamentelor.

  Șeful statului a dat dispoziție șefilor Comisiei Electorale Centrale, Rospotrebnadzor și ai regiunilor să asigure o securitate deplină la secțiile de vot.

  Anterior, ziua consultărilor populare fusese fixată pentru ziua de 22 aprilie, însă, din cauza pandemiei, Vladimir Putin a anunțat despre amânarea procedurii. Atunci șeful statului a menționat că noua dată ar urma să fie stabilită după consultarea medicilor.

  În contextul schimbării situației pandemice, cu 30 de zile până la consultări populare ar putea fi întreprinse noi măsuri pentru combaterea coronavirusului, a declarat președintele.

  "În contextual schimbării situației și a îmbunătățirii situației legate de coronavirus, în lupta cu epidemia am putea în decursul a 30 de zile, avem la dispoziție o lună, să întreprindem măsuri suplimentare pentru îmbunătățirea situației", a spus Vladimir Putin.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Тема:
  Reforma constituțională în Rusia (36)

  Tematic

  Putin a discutat cu prințul moștenitor al Arabiei Saudite
  Putin a discutat cu omologul său finlandez
  Putin: Trebuie să înțelegem cum să acționăm după anularea restricțiilor legate de COVID-19
  Putin a felicitat Uniunea Tineretului Rus cu prilejul aniversării
  Tagurile:
  Constituția, Rusia, Vladimir Putin


  Știrile Zilei