04:42 13 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Cel de-al Doilea Război Mondial. Marea Victorie din 9 mai (62)
  520151

  Rusia va putea apăra lumea de noi amenințări doar în cooperare cu alte țări, a declarat Vladimir Putin în discursul rostit în timpul Paradei miliare de la Moscova.

  BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Doar împreună cu alte state vom putea proteja lumea de noi amenințări, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

  “Suntem bucuroși să ne salutăm prieteni, oaspeții din diverse țări, care au sosit la Moscova pentru a aduce un omagiu tuturor celor care au stat la straja păcii pe planetă. Nu vom uita niciodată aportul aliaților noștri la apropierea momentului Victoriei... Cunoaștem, și în fața provocărilor cu care se confruntă astăzi planeta, simțim în profunzime această valoare supremă – omul, visele, bucuriile, speranțele lui, viața lui pașnică, calmă, creatoare. Înțelegem cât de importantă este consolidarea prieteniei, încrederii între popoare și suntem deschiși pentru dialog și cooperare în cele mai actuale probleme ale agendei internaționale. Printre acestea se află edificarea unui sistem de securitate sigur, de care are nevoie lumea complexă de azi, aflată într-o perioadă de schimbări rapide”, a spus Putin, într-un discurs rostit în timpul Paradei din Piața Roșie.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Тема:
  Cel de-al Doilea Război Mondial. Marea Victorie din 9 mai (62)

  Tematic

  Putin majorează impozitele pentru bogați: Banii vor ajunge la copii cu boli incurabile
  Putin, despre singura condiție de care va depinde amendarea Constituției Rusiei
  Putin i-a salutat pe oaspeții veniți să participe la Parada Victoriei
  Tagurile:
  Rusia, Vladimir Putin

  Știrile Zilei