02:15 04 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.43
 • USD17.23
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.63
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  11830

  Purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitry Peskov, a declarat că Rusia nu intenționează să se implice în procesul electoral din Belarus.

  BUCUREȘTI, 25 iun - Sputnik. Rusia nu va interveni în procesele electorale din alte țări, în special în Belarus , a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitry Peskov .

  Președintele Belarusiei, Alexander Lukașenko, a declarat că intenționează să se întâlnească cu omologul său rus Vladimir Putin în viitorul apropiat și să discute interferențele externe la alegerile din republică.

  "Aici putem răspunde fără echivoc că Federația Rusă nu a intervenit niciodată, nu intervine și nu intenționează să intervină în procesele electorale ale nimănui, în special în procesele electorale ale aliatului nostru Belarus", a spus Peskov, răspunzând unei solicitări de a comenta declarația lui Lukașenko.

  „Ieri, desigur, nu a existat nici o ocazie pentru discuții aprofundate. A existat o oportunitate doar pentru scurte remarci și schimb de opinii pe margine“, a adăugat el, răspunzând la întrebarea dacă Lukașenko și Putin au putut să discute miercuri subiectul alegerilor.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Lukașenko promite că în Belarus nu va muri nimeni de COVID-19
  România și Belarus vor face un schimb de zimbri
  “Foaia de parcurs” a integrării Rusiei și Belarus va fi gata până în decembrie
  Pompeo: Belarus a înregistrat progrese la capitolul democrație și drepturile omului
  SUA ar putea recunoaște Belarus “o țară cu o economie de piață”
  Tagurile:
  Belarus, Dmitri Peskov


  Știrile Zilei