05:06 07 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.31
 • RUB0.24
 • RON4.04
 • UAH0.64
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1010)
  1928150

  Șeful statului rus a menționat că pentru a face față eficient epidemiei, este necesar să fie combinate eforturile și să nu fie învinovățiri reciproce.

  CHIȘINĂU, 28 iun - Sputnik. Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat că, în situația cu coronavirusul, este necesar să fie luate măsuri de a-l contracara și nu de discutat despre originea sa.

  "Cred că trebuie să contracarăm ceea ce s-a întâmplat, în loc să chibzuim despre originile sale", a spus Putin într-un interviu pentru Rossiya 1.

  Potrivit acestuia, experții pot gândi, presupune, să se dea cu părerea, „dar pentru noi este important să înțelegem esența a ceea ce se întâmplă și să construim un sistem de protecție”.

  „Dar să spunem că a fost cineva care l-a aruncat intenționat, că cineva a făcut ceva în mod intenționat - nu există niciun motiv pentru asta”, a spus Putin.

  El a sugerat că nimic bun nu ar rezulta din asta dacă cineva s-ar ține de această versiune.

  Șeful statului rus a menționat că pentru a face față eficient epidemiei, este necesar să fie combinate eforturile și să fie învinovățiri reciproce.

  "Trebuie să facem ceea ce ne conduce pe toți să scăpăm de această amenințare. Aici, pe această cale, ne așteaptă succesul. Nu pe calea confruntării", a încheiat Putin.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1010)
  Tagurile:
  coronavirus, Vladimir Putin


  Știrile Zilei