18:48 29 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.75
 • USD16.94
 • RUB0.22
 • RON4.05
 • UAH0.60
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  19460

  Putin și Rouhani au discutat telefonic despre situația din Siria, liderii celor două state și-au exprimat un angajament reciproc de a continua coordonarea strânsă pentru a obține pacea pe termen lung și pentru a îmbunătăți situația umanitară din această țară.

  BUCUREȘTI, 16 iul – Sputnik. Președinții Rusiei și Iranului, Vladimir Putin și Hassan Rouhani, au discutat telefonic despre Siria, și-au exprimat dorința reciprocă de a coordona strâns procesul de instaurare a păcii în această țară, informează serviciul de presă al Kremlinului, citat de RIA Novosti

  "În urma unui schimb de opinii cu privire la situația din Siria, liderii au remarcat actualitatea deciziilor luate în cadrul videoconferinței trilaterale a șefilor de stat, garante ale procesului de negocieri de la Astana, desfășurată pe 1 iulie, la inițiativa părții iraniene. În acest context, aceștia și-au exprimat un angajament pentru continuarea unei coordonări strânse pentru instaurarea unei păci durabile și pentru a îmbunătăți situația umanitară. din Republica Arabă Siriană ", se arată în mesajul administrației prezidențiale ruse.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Putin a cerut crearea unor stimuli pentru îmbunătățirea sferei sociale
  Putin: în lupta cu Covid-19 sunt necesare direcții concrete
  Putin și Erdogan au discutat despre reluarea curselor aeriene între cele două țări
  SUA și Rusia, discuție la nivel înalt – o propunere binevenită a președintelui Putin
  Merkel și Putin au purtat o discuție telefonică
  Tagurile:
  Hassan Rouhani, Vladimir Putin

  Știrile Zilei