00:22 30 Octombrie 2020
În direct
 • EUR19.94
 • USD17.04
 • RUB0.21
 • RON4.09
 • UAH0.60
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1329)
  21930

  În perioada pandemiei a existat un deficit de umanism, iar ONU trebuie să-și folosească autoritatea pentru a consolida componenta umanitară, consideră Putin.

  BUCUREȘTI, 22 sep – Sputnik. În perioada pandemiei de coronavirus au existat cazuri lipsă de umanism la nivel international, iar ONU trebuie să-și utilizeze autoritatea, declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin, în mesajul său adresat celei de-a 75-a sesiuni a Adunării Generale a ONU.

  “Multe state s-au ajutat reciproc, deschis și dezinteresat. Însă, au existat și cazuri când s-a manifestat și un deficit de umanism sau bunăvoință în relații interstatale, la nivel oficial. Presupunem că autoritatea ONU ar putea contribui la consolidarea și sporirea anume a rolului umanist, omenesc al componentei relațiilor multilaterale și bilaterale. Aici e vorba de niște schimburi experiență între societățile civile și tineri, legăturile culturale programe sociale și educaționale, cooperarea în domeniul sportului, științei, tehnologiei, protecția mediului ambiant și sănătății oamenilor”, a declarat Vladimir Putin.

   

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1329)

  Tematic

  Lavrov, la ONU: Lumea s-a săturat de linii de demarcație
  Discurs epocal la ONU împotriva imperialismului SUA
  Expert rus, despre mesajul lui Merkel, adresat ONU
  Tagurile:
  Vladimir Putin

  Știrile Zilei