20:28 24 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.98
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1799)
  26650

  Vladimir Putin va efectua o vizită în Coreea de Sud după ce se va vaccina împotriva COVID-19, anunță administrația prezidențială sud-coreeană.

  BUCUREȘTI, 28 sep – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că va efectua o vizită în Coreea de Sud după ce își va administra vaccinul împotriva COVID-19, a anunțat administrația președintelui sud-coreean.

  Potrivit administrației prezidențiale sud-coreene, cu ocazia aniversării a 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre cele două state, a avut loc o conversație telefonică între Putin și omologul său sud-coreean, Moon Jae-in.

  “Voi sosi în Coreea de Sud... Îmi voi administra personal vaccinul rusesc și voi veni”, citează serviciul de presă al liderul rus, în replica la invitația lui Moon Jae-in de a efectua o vizită în Seul, pe măsură ce se va stabiliza situația cu COVID-19, pentru a discuta substanțial despre relațiile bilaterale.

  Potrivit administrației, președintele sud-coreean a apreciat înalt cooperarea activă dintre cele două state în construcția de nave și alte sfere, propuse anterior în cadrul concepției “9 poduri”, care continuă, în pofida complicațiior provocate de pandemie.

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1799)

  Tematic

  Kadîrov se va vaccina împotriva COVID-19
  Vaccinul Sputnik V a ajuns în toate regiunile Rusiei
  Putin: Rusia va oferi vaccinul Sputnik V angajaților ONU
  Sindicatele cer vaccinarea profesorilor
  Vaccinarea antigripală: când spun medicii că e bine să o facem
  Vaccinul rusesc împotriva COVID 19 ar putea ajunge în CSI
  Tagurile:
  vaccin, COVID-19, Vladimir Putin

  Știrile Zilei