23:11 12 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1793)
  818291

  Rusia se alătură măsurilor de răspuns adoptate de Belarus împotriva statelor Occidentale, în replică la sancțiunile anti-belaruse.

  BUCUREȘTI, 2 oct – Sputnik. Sancțiunile de răspuns ale Belarusului vor fi valabile și în Rusia, în conformitate cu angajamentele în cadrul Uniunii Statale, a declarat Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei.

  “În loc să joace un rol constructiv și să contribuie la stabilizarea situației în Belarus, în Uniunea Europeană a decis să se lase dirijat de anumite state membre, dispuse să tulbure în continuare situația politică din Belarus. Îndemnăm UE să reflecteze asupra consecințelor unei astfel de direcții”, se spune în declarația purtătorul de cuvânt al diplomația rusă, Maria Zaharova.

  Summit-ul liderilor de state ale Uniunii Europene a aprobat o listă de sancțiuni care include 40 de cetățeni ai Belarusului. Minsk, la rândul său, a anunțat astăzi adoptarea unor “restricții simetrice” împotriva unui șir de persoane din Marea Britania și Canada. Lista nu a fost data publicității “în conformitate cu practica diplomatică civilizată”.

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1793)

  Tematic

  Merkel și-a confirmat intenția de a se întâlni cu Tihanovskaia
  Coronavirus în România, 1 octombrie: explozie de îmbolnăviri
  2 octombrie - RECORD ABSOLUT de cazuri COVID-19 în România
  Merkel se va întâlni marți cu Tihanovskaia
  Tagurile:
  Belarus, Maria Zaharova

  Știrile Zilei