12:11 22 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.19
 • USD17.45
 • RUB0.24
 • RON4.35
 • UAH0.62
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  21960

  Potrivit specialiștilor, produsele lactate, carnea și peștele ar trebui să fie conținute în mod constant în dieta umană, deoarece acoperă nevoia de proteine.

  BUCUREȘTI, 5 nov - Sputnik. Produsele lactate, carnea și peștele ar trebui să fie conținute în mod constant în dieta umană, deoarece acoperă nevoia de proteine, iar cârnații și micii conțin până la 30% grăsimi, spune nutriționistul șef al Ministerului Sănătății din Rusia, directorul științific al Centrului Federal de Cercetare pentru Nutriție, Biotehnologie și Siguranță, academicianul RAS - Victor Tutelyan.

  "Ei bine, o săptămână. Trebuie să obținem, în general, 100 de grame de proteine. De unde le obținem nu este atât de important pentru noi. Care este sursa de proteine: carne, pește, lapte, produse lactate, ouă. Iată principalele surse de proteine. Ar trebui să fie mereu în dieta noastră ", a spus el într-o conferință de presă, răspunzând la întrebarea despre cantitatea de carne care trebuie consumată pe săptămână.

  Tutelian a clarificat că, atunci când mâncăm carne sub formă de cârnați, frankfurt și vieneze, trebuie să înțelegem că conține până la 30% grăsime și o mâncăm fără să o observăm.

  Tagurile:
  Dietă, Alimente

  Știrile Zilei