21:41 17 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.72
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.65
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  12351

  Terorismul internațional și traficul de droguri continuă să reprezinte o amenințare pentru întreaga lume, a declarat Putin la summitul OCS.

  BUCUREȘTI, 10 nov – Sputnik. Terorismul internațional și traficul de droguri continuă să reprezinte o amenințare pentru întreaga lume, continuă să fie actuală problema stabilității strategice, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin, la summitul OCS.

  Vladimir Putin
  © Sputnik / Алексей Никольский

  “Pentru toți este evident că situația în domeniul securității globale și regionale continuă să fie un dificilă. În continuare, o amenințare serioasă o reprezintă terorismul internațional și traficul de droguri. Au sporit vizibil și proporțiile criminalității cibernetice, continuă să degradeze sistemul de stabilitate strategică”, a declarat Putin în discursul său.

  El a mai adăugat că nu încetează nici conflictele regionale și apar noi focare de tensiuni, inclusiv în afara frontierelor OCS și în regiunile învecinate.

  “Iată de ce una din direcțiile prioritare pentru activitatea OCS este contribuția la o soluționare politico-diplomatică pașnică a crizelor, stoparea amenințărilor care vin din zonele fierbinți”, a subliniat președintele.

  Tematic

  Erdogan i-a fi propus lui Putin crearea unui grup de lucru în problema Karabah-ului
  De ce Putin încă nu l-a felicitat pe Biden
  Putin, despre utilizarea monedelor naționale în tranzacțiile OCS
  Tagurile:
  trafic de droguri, Terorism, Vladimir Putin

  Știrile Zilei