11:00 20 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.03
 • USD17.34
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.62
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Vaccinul Sputnik V (67)
  580510

  Președintele Vladimir Putin a dispus demararea unei campanii de vaccinare în masă a tuturor rușilor începând cu săptămâna următoare.

  BUCUREȘTI, 13 ian – Sputnik. Vladimir Putin a dispus trecerea la o vaccinare în masă a tuturor rușilor împotriva coronavirusului începând cu săptămâna următoare. Șeful statului a dat indicații pentru pregătirea infrastructurii necesare în acest scop.

  Șeful statului consideră că vaccinul este cel mai bun din lume, însă trebuie să fie studiat modul în care acesta acționează în condițiile mai multor tulpini.

  De asemenea, președintele rus a solicitat analizarea cauzelor creșterii numărului noilor cazuri în întreaga lume, dacă acestea au fost provocate de nerespectarea unor măsuri în perioada sărbătorilor de iarnă sau e vorba de noi tulpini ci coronavirusului.

  “Observăm că în întreaga lume, din păcate, nu se reușește sugrumarea acestei boli, nu se reușește prevenirea și eliminarea tuturor urmărilor negative legate de ea. Mai întâi de toate, desigur, trebuie să ne intereseze situația din Federația Rusă. Observăm o anumită diminuare, însă acest lucru nu trebuie să ne relaxeze”, a declarat Putin la o ședință cu guvernul miercuri.

  Тема:
  Vaccinul Sputnik V (67)

  Tematic

  Știrea serii: Iohannis a anunțat când se va vaccina PUBLIC!
  Grecia a propus un certificat de vaccinare la nivelul UE pentru libera circulație
  NUCLEARA: Un medic EXCLUDE pacienții care nu se vaccinează
  Tagurile:
  vaccin, Vladimir Putin

  Știrile Zilei