03:47 06 Martie 2021
În direct
 • EUR21.15
 • USD17.58
 • RUB0.24
 • RON4.33
 • UAH0.63
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Vaccinul Sputnik V (136)
  13140

  Rusia este deschisă la maxim pentru o cooperare cu alte state în privința vaccinului împotriva COVID-19, a declarat Lavrov.

  BUCUREȘTI, 18 ian – Sputnik. Rusia este deschisă la maxim pentru cooperarea cu alte state în legătură cu vaccinul împotriva coronavirusului COVID-19, a declarat ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov.

  “Confirmăm ceea ce a spus Putin în august, anunțând înregistrarea primului vaccinul din lume Sputnik V, că suntem deschiși la maxim pentru cooperare în aceste probleme. Observăm reacții pozitive la acele propuneri pe care Fundația Rusă pentru Investiții directe le înaintează partenerilor străini pentru organizarea unei producții licențiate”, a spus Lavrov în cadrul conferinței de presă, susținute luni.

  Potrivit lui Lavrov, pandemia a provocat pagube tuturor formelor de comunicare, au avut de suferit contactele culturale, umanitare, sportive, turistice, fapt care a provocat niște schimbări în conștiința multor țări.

  Vaccinul Sputnik V a fost înregistrată deja în Serbia, Argentina, Belarus, Bolivia, Algeria, Palestina, Venezuela și Paraguay . Săptămâna viitoare se așteaptă înregistrarea preparatului în alte două țări.

  Тема:
  Vaccinul Sputnik V (136)
  Tagurile:
  Serghei Lavrov

  Știrile Zilei