03:51 21 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.69
 • USD18.00
 • RUB0.24
 • RON4.40
 • UAH0.64
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  543292

  Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a subliniat că în Rusia există multe probleme, iritația se acumulează - oamenii pot fi înțeleși, iar autoritățile nu ar trebui să inunde problemele cu bani, ci să aibă răbdare și să lucreze ritmic, în mod regulat.

  Путин: выступление на дискуссионном клубе Валдай.
  © Sputnik / Алексей Дружинин
  BUCUREȘTI, 14 feb Sputnik. Există multe probleme, iritația se acumulează - oamenii pot fi înțeleși, iar autoritățile nu ar trebui să inunde problemele cu bani, ci să aibă răbdare și să lucreze ritmic, în mod regulat, a declarat președintele rus Vladimir Putin.

  „Dar, cu toate acestea, iritația se acumulează, există multe probleme și nu sunt suficienți bani. Desigur, încearcă să facă ceva, să-i folosească. Prin urmare, putem înțelege oamenii, dar aici este problema. Faptul este că autoritățile trebuie să aibă răbdare, totuși să lucreze ritmic, să nu verse bani pe acele probleme care nu trebuie inundate, ci să lucreze în mod regulat ", a spus Putin la o întâlnire cu redactorii presei rusești, a cărei înregistrare a fost prezentată pe postul TV „Rusia 24”.

  El a subliniat că este necesar să se acționeze „nu sporadic, ci pornind de la bunul simț și de laoportunitatea economică”.

  Tagurile:
  Autorități, Rusia, Vladimir Putin

  Știrile Zilei