15:38 18 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.38
 • USD17.87
 • RUB0.23
 • RON4.34
 • UAH0.64
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  457170

  Vladimir Putin consideră că o privatizare de dragul privatizării este inacceptabilă, aceasta trebuie să fie benefică pentru economia națională.

  BUCUREȘTI, 17 feb – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, consideră că privatizarea de dragul privatizării este inacceptabilă, aceasta trebuie să fie convenabilă pentru economie.

  Путин: выступление на дискуссионном клубе Валдай.
  © Sputnik / Алексей Дружинин

  În cadrul unei discuții cu președinții fracțiunilor din Duma de Stat a Rusiei, Putin a menționat că știe problemele de care este îngrijorat Partidul Comunist (KPRF).

  “M-am pronunțat de mai multe ori în această chestiune. Uneori nu avem aceleași abordări, în orice caz, cred că avem același punct de vedere că privatizarea de dragul privatizării, îndeosebi așa cum a avut loc în anii 90 în unele domenii, nu este acceptabilă pentru noi. Ea trebuie să fie convenabilă pentru economie, trebuie să îmbunătățează structura economiei. Trebuie să pornim de la ideea că orice pași în această direcție trebuie să creeze nu formal, ci real, în practică, un proprietar mult mai bun și mai eficient”, a declarat președintele.

  Totodată, liderul rus a mai adăugat că privatizarea trebuie să fie realizată ținând cont de o anumită conjunctură, pentru a nu vinde pe bani mărunți ceea ce costă milioane sau chiar miliarde.

  Tematic

  Putin, despre situația din Donbas și motivul atacurilor asupra Rusiei
  Musk l-a invitat pe Putin în noua rețea de socializare. Reacția Kremlinului
  Putin: Naționalismul ”de grotă” îi dăunează Rusiei - VIDEO
  Tagurile:
  Privatizare, Vladimir Putin

  Știrile Zilei