22:38 02 Martie 2021
În direct
 • EUR21.04
 • USD17.47
 • RUB0.24
 • RON4.32
 • UAH0.62
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  390233

  Materialele, colectate de jurnaliștii agenției împreună cu experți și istorici, vor permite urmărirea căii de dezvoltare a construcțiilor navale în Rusia.

  CHIȘINĂU, 23 feb – Sputnik. În data de 23 februarie, pe site-ul agenției MIA "Rossiya Segodnya" – ria.ru – cu sprijinul "Corporației Unite de Construcții Navale" și a Societății istorice ruse, a fost lansat un proiect special – "Superputere maritimă" – dedicat celei de-a 325-a aniversări a creării flotei rusești și a viitoarei celebrări a 350 de ani de la nașterea lui Petru I.

  Grație proiectului, oricine va putea să se familiarizeze cu evenimentele care au făcut din Rusia o superputere maritimă, precum și cu artefacte și documente rare, dar și să afle despre eroii care trăiesc astăzi printre noi.

  După cum a remarcat șeful Societății istorice ruse, Serghei Narîșkin, materialele, colectate de jurnaliștii agenției împreună cu experți și istorici, vor permite urmărirea căii de dezvoltare a construcțiilor navale în Rusia și o nouă perspectivă asupra figurii regelui-dulgher însuși.

  "Cred că familiarizarea cu această resursă va fi utilă tuturor iubitorilor de istorie rusă", a subliniat el.

  Tematic

  Pe media-fațada AIP Rossiya Segodnya va fi prezentată Parada Victoriei
  AIP ”Rossiya Segodnya” se alătură Alianței de luptă împotriva COVID-19
  Proiect media comun - Rossiya Segodnya, poveşti ale medicilor din prima linie
  Tagurile:
  Rossiya Segodnya

  Știrile Zilei