08:26 14 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.50
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  259101

  Rusia nu își impune nimănui punctul său de vedere și așteaptă ca reflectarea evenimentelor din țară să urmeze același raționament, a declarat Lavrov.

  BUCUREȘTI, 1 mar – Sputnik. Rusia nu își impune nimănui punctul său de vedere și speră ca în aceeași cheie vor fi reflectate evenimentele din Rusia, a declarat ministrul Afacerilor Externe, Serghei Lavrov.

  Serghei Lavrov
  © Sputnik / Russian Foreign Ministry

  “Suntem departe de dorința de impune cuiva ceva, fie și colegilor noștri diplomați, un anumit punct de vedere. La rândul nostru, așteptăm ca evenimentele să fie reflectate în același mod, prezentând totul din mai multe perspective, obiectiv”, a declarat Lavrov la întâlnire cu reprezentanții presei străine, acreditate în Rusia.

  Lavrov a subliniat că autoritățile ruse nu se izolează de nimeni, “întotdeauna sunt gata de discuții”, însă nu trebuie acceptate ca un dat actualul val de informații false, etichetări și clișee vechi.

  „Acest lucru transformă câmpul informațional într-o arenă de confruntări asemenea celei din perioada războiului rece”, a declarat șeful diplomației ruse.

  Tematic

  Lavrov: Cazul lui Navalnîi, o înscenare a Occidentului
  Peskov: Declarațiile lui Lavrov despre UE - denaturate, Rusia dorește relații bune cu UE
  Lavrov a numit condițiile de cooperare cu Uniunea Europeană
  Lavrov: Rusia nu pleacă din Europa
  Video - Lavrov: Folosind pandemia, Occidentul încearcă să pedepsească guvernele „incomode”
  Lavrov a comentat situația din Armenia

  Știrile Zilei