22:21 14 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.50
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  1020392

  Statele Unite vor fi nevoite să țină cont de Rusia, chiar dacă cred că rușii sunt la fel ca ei. Rusia va continua cooperarea doar în domenii în care reprezintă un interes pentru țară, a declarat Vladimir Putin.

  BUCUREȘTI, 18 mart – Sputnik. SUA vor fi nevoite să țină cont de Rusia, chiar dacă ei cred noi suntem la fel ca ei. Nu e adevărat, avem un alt cod genetic, cultural și moral, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

  “Noi, chiar dacă ei cred că suntem ca și ei, suntem alt timp de oameni. Avem un alt cod genetic și cultural-moral. Suntem capabili să ne apărăm interesele. Vom conlucra cu ei, însă acele sfere în care suntem interesați. În acele condiții, pe care le considera avantajoase pentru noi”, a declarat liderul rus în timpul unei discuții cu reprezentanții societății civile din Crimeea și Sevastopol, organizată în regim online.

  “Vor fi nevoiți să țină cont de noi. Vor fi nevoiți să țină cont în pofida tuturor tentativelor de a stopa dezvoltarea noastră. În pofida sancțiunilor, jignirilor. Vor fi nevoiți să țină cont de acest lucru”, a subliniat Putin.

  Tematic

  Scrisoare de mulțumire de la Putin: Cum s-a învrednicit de ea o moldoveancă
  Biden: Putin "va plăti" pentru amestecul în alegerile din 2020
  Putin: 2020, cel mai prost an pentru economia globală
  Trump atacă politica lui Biden privind imigrația - „Țara noastră este distrusă”
  Tagurile:
  SUA, Vladimir Putin

  Știrile Zilei