09:54 13 Mai 2021
În direct
 • EUR21.53
 • USD17.76
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.64
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Vaccinul Sputnik V (198)
  19183

  Agenția Europeană a Medicamentelor va expedia în aprilie un grup de experți care va verifica datele legate de vaccinul Sputnik V.

  BUCUREȘTI, 22 mart – Sputnik. În aprilie în Rusia vor sosi experții Agenției Europene a Medicamentelor (EMA) pentru verificarea datelor cu privire la Sputnik V, a declarat șeful departamentului pentru riscurile pentru sănătate și strategia de vaccinare a organizației, Marco Cavaleri.

  Potrivit lui, un audit similar este supus preparatul german Curevac și preparatul american Novavax.

  “(În privința Sputnik V n.r.) are loc o verificare ciclică, iată de e vom examina toate datelor, când vor fi colectate, pentru a putea s-o automatizăm cât mai repede. În aprilie vom efectua o inspecție în Rusia, atât în ceea ce privește producția, cât și studiile clinice. Apoi vom încerca să înțelegem când vom dispune de toate datele necesare pentru aprobarea acestui vaccine, în cele din urmă”, a declarat Cavaleri la postul italian de televiziune Rai3.

  EMA a demarat procedurile de examinare a vaccinului rusesc pe 4 martie. O sursă care este la curent cu procesul a declarat că decizia finală urmează să fie luată în mai.

  Тема:
  Vaccinul Sputnik V (198)

  Tematic

  În Serbia există o cerere ridicată pentru Sputnik V
  Norvegia cere procurarea vaccinului Sputnik V pe fondul unui număr record de infectări
  Politician german: Sputnik V e ''mai bun decât unele dintre vaccinurile deja aprobate''
  Primul lot al vaccinului Sputnik V va ajunge în Filipine în aprilie
  Tagurile:
  Sputnik V

  Știrile Zilei