04:46 14 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.50
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  1182191

  Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat că Rusia va răspunde în mod adecvat la întărirea prezenței NATO în Marea Neagră.

  BUCUREȘTI, 26 mart - Sputnik. Rusia va răspunde în mod adecvat la întărirea prezenței NATO în Marea Neagră, alianța nu acolo caută amenințarea, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova

  "Dacă e să răspund pe scurt cu privire la o reacție din punctul de vedere al asigurării propriei securități, răspunsul, după cum știți, este tradițional: adecvat", a spus Zaharova vineri în timpul unui briefing.

  "Nu acolo NATO caută amenințarea. Nu din flancul estic, nu din Moscova și nu din Rusia, noi provocări și amenințări atârnă peste NATO. Noile provocări și amenințări sunt o pandemie, aceasta este instabilitate financiară și economică, acestea sunt problemele drepturilor omului și politizarea lor, acestea sunt problemele nerezolvate ale lumii occidentale, precum rasismul, naționalismul, discriminarea ", a adăugat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe.

  Tematic

  Ungaria pune NATO la punct: nu vede Rusia ca o ameninţare
  24 martie – ziua ticăloșiei NATO, o rușine pentru România
  Expert german: de ce Ucraina și Georgia nu vor putea să adere la NATO
  Tagurile:
  NATO, Rusia, Maria Zaharova

  Știrile Zilei