04:28 21 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.33
 • USD17.90
 • RUB0.25
 • RON4.33
 • UAH0.66
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  742242

  Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, l-a îndemnat pe Biden să ”fie bărbat” și să discute cu președintele rus Vladimir Putin.

  BUCUREȘTI, 28 mart - Sputnik. Șeful Ceceniei, Ramzan Kadîrov, l-a chemat pe liderul american Joe Biden să accepte oferta președintelui rus Vladimir Putin de a comunica direct și să nu „evite” discuția, potrivit radio Sputnik.

  Путин: выступление на дискуссионном клубе Валдай.
  © Sputnik / Алексей Дружинин

  Anterior, Biden a spus că Vladimir Putin va „plăti” pentru presupusa sa „ingerință” în alegerile americane. În plus, el a răspuns afirmativ când a fost întrebat dacă îl consideră pe liderul rus un „criminal”.

  Vladimir Putin însuși, la rândul lui, i-a dorit multă sănătate colegului său american și, de asemenea, s-a oferit să discute în direct.

  După cum a remarcat Kadîrov, Biden „s-a întristat” după propunerea lui Putin.

  "Da, fiți bărbat, Joe Biden! Fiți responsabil pentru cuvintele dumneavoastră și nu vă faceți de rușine. Acceptați propunerea președintelui Rusiei. Vorbiți și exprimați-va dacă aveți ceva de spus", a scris șeful Ceceniei pe canalul său de Telegram.

  Potrivit acestuia, Biden nu poate avea acum o sarcină mai importantă decât dialogul cu Putin de dragul relațiilor ruso-americane, care sunt acum „într-o stare de încordare”.

  Anterior, radio Sputnik a anunțat că Kadîrov l-a invitat pe Biden la Groznîi pentru tratament.

  Tematic

  Presa germană, despre dezamăgirea Berlinului față de administrația lui Joe Biden
  Kremlinul a comentat afirmațiile lui Biden despre Putin și Xi Jinping
  Kim îi dă peste nas lui Biden – răspuns pentru SUA!
  Tagurile:
  Vladimir Putin, Joe Biden, Ivan Kadârov

  Știrile Zilei