10:29 25 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.49
 • USD17.99
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.65
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1799)
  191 0 0

  Președintele rus Vladimir Putin are multe invitații valabile pentru a vizita țări străine, el va relua călătoriile în străinătate după ce va primi a doua doză a vaccinului împotriva coronavirusului, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

  "Există planuri de organizare a mai multor deplasări regionale. Cred că atunci când președintele își va încheia ciclul de vaccinare, va începe să călătorească în toată țara foarte activ. În ceea ce privește vizitele în străinătate, are foarte multe invitații valabile, contactele internaționale vor fi reluate treptat", a declarat Peskov într-un interviu pentru ziarul rusesc „Argumentî i Faktî”.

  Nu există încă planuri exacte, deoarece „orice invitație este făcută cu o anumită condiție: dacă situația epidemiologică o permite”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

  Putin a primit săptămâna trecută prima doză al unui vaccin rusesc împotriva coronavirusului, administrat în două faze.

  Rusia și-a lansat campania de vaccinare la începutul lunii decembrie cu vaccinul „Sputnik V”. Împreună cu „Sputnik V”, încă un vaccin rusesc a devenit disponibil în martie și un altul este pe cale să fie introdus.

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1799)
  Tagurile:
  Dmitri Peskov, Kremlin, Deplasări oficiale, Vladimir Putin

  Știrile Zilei