14:38 12 Mai 2021
În direct
 • EUR21.63
 • USD17.79
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1777)
  37071

  Statul rus va compensa cheltuielile pentru achitarea salariilor în întreprinderile care vor angaja persoanele care și-au pierdut locul de muncă anul trecut.

  BUCUREȘTI, 31 mart – Sputnik. Autoritățile ruse vor sprijini afacerile care vor angaja persoanele rămase fără locuri de muncă anul trecut, compensând o parte a cheltuielilor pentru plata salariilor unor astfel de angajați, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

  Statul va acorda un sprijin antreprenorilor care vor angaja cetățenii rămași fără locuri de muncă anul trecut. Mai exact, va compensa o parte a cheltuielilor pentru plata salariilor unor astfel de angajați. Pentru fiecare, în decurs de o jumătate de an, vor fi transferate angajatorului trei salarii minime, a declarat Putin la ceremonia de semnare a unui acord general între uniunea sindicatelor din Rusia, patronatelor și guvernului pentru perioada 2021 – 2023.

  Totodată, pentru crearea unor locuri noi de muncă, potrivit președintelui, trebuie să fie utilizate toate instrumentele, inclusiv mecanismele de muncă la distanță, care permit cetățenilor, indiferent de vârstă, loc de trai și stare de sănătate, să obțină un venit decent.

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1777)

  Tematic

  "Fiți bărbat."Kadîrov l-a îndemnat pe Biden să discute cu Putin
  Kremlinul: Când va avea loc conferința Putin – Merkel - Macron
  Putin solicită un nou tratat global „obligatoriu” privind utilizarea Internetului
  Kremlinul a anunțat când Putin va relua deplasările internaționale
  Peskov: Putin nu va permite Statelor Unite să vorbească cu Rusia dintr-o poziție de forță
  Hobby-ul principal al lui Putin și animalele sale de companie preferate
  Tagurile:
  Vladimir Putin

  Știrile Zilei