12:12 13 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  2004341

  Cei care organizează provocări în adresa intereselor naționale ale Rusiei vor avea de regretat cum nu au mai făcut-o niciodată, a avertizat președintele rus, Vladimir Putin.

  BUCUREȘTI, 21 apr – Sputnik. În mesajul său adresat Adunării Federale, Vladimir Putin a declarat că organizatorii provocărilor împotriva intereselor naționale ale Rusiei vor avea de regretat pentru faptele lor, așa cum nu au mai regretat niciodată.

  Șeful statului a menționat că Rusia are propriile interese, pe care trebuie să pe apere în cadrul dreptului internațional, așa cum procedează și alte state. Dacă cineva refuză să înțeleagă acest „lucru evident” și refuză dialogul, alegând un ton egoist și arogant, Moscova va găsi mijloace pentru apărarea propriilor poziții.

  “În același timp, acțiunile ostile în adresa Rusiei nu încetează. În unele țări au apărut niște obiceiuri extrem de indecente – de a viza Rusia cu orice ocazie sau, cel mai des, fără nicio ocazie”, a menționat președintele.

  Rusia nu va arde podurile în relațiile cu nicio țară, însă dacă cineva intenționează s-o facă, atunci Rusia va răspunde asimetric, rapid și dur, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

  “Într-adevăr, vrem să aveți relații bune cu toți participanții la comunicarea internațională, inclusiv, apropo, cu acei cu care în prezent relațiile nu sunt, ușor spus, din cele mai bune”, a spus Putin în mesajul său adresat Adunării Federale.

  “Cu adevărat, nu vrem să ardem podurile. Însă dacă cineva interpretează bunele noastre intenții ca o indiferență sau slăbiciune și este dispus să ardă sau să arunce în aer podurile, trebuie să știe, că răspunsul Rusiei va fi unul asimetric, rapid și dur”, a subliniat liderul rus.

  Tematic

  Putin a spus că Rusia își va apăra interesele
  Putin a ridiculizat țările care provoacă Rusia: Șacalii se învârt în jurul celor puternici
  Putin a cerut să fie accelerată primirea vizelor electronice pentru turiștii străini
  Tagurile:
  Rusia, Vladimir Putin

  Știrile Zilei