09:30 23 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.37
 • USD17.97
 • RUB0.25
 • RON4.34
 • UAH0.66
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  446242

  În mesajul adresat Adunării Federale, președintele rus Vladimir Putin a condamnat tentativa de lovitură de stat din Belarus.

  BUCUREȘTI, 21 apr Sputnik. Puteți trata după cum doriți (pe fostul președinte al Ucrainei) Viktor Ianukovici și (pe fostul președinte al Venezuelei) Nicholas Maduro, (pe președintele Belarusului) Alexandru Lukașenko, dar loviturile de stat și asasinatele politice - acest lucru depășește toate limitele, a declarat președintele rus Vladimir Putin în mesajul adresat Adunării Federale.

  "În lume, din păcate, se pare că toți sunt deja obișnuiti cu practica sancțiunilor ilegale motivate politic în economie, încercările aspre ale unora de a-și impune voința altora cu forța. Astăzi, această practică degenerează în ceva mult mai mult periculos, mă refer la faptele recent cunoscute ale unei tentative directe de organizare a unei lovituri de stat în Belarus și la asasinarea președintelui acestei țări ", a spus Putin în discursul său.

  „Dar, ascultați, îl puteți trata după cum doriții, de exemplu, pe președintele Ucrainei Ianukovici sau, acolo, pe Maduro în Venezuela, repet, îl puteți trata pe Ianukovici așa după cum doriți, care a fost și el aproape ucis și îndepărtat de la putere cu ajutorul unei lovituri de stat armate, puteți avea orice punct de vedere cu privire la președintele Belarusului Lukașenko, dar practica organizării loviturilor de stat, a planurilor de asasinat politic, inclusiv a celor de înaltă funcție, este prea de tot - liniile au fost deja trecute ", a menționat președintele.

  Tematic

  Putin a spus că Rusia își va apăra interesele
  Putin: Rusia trebuie să-și asigure independența în sfera medicamentelor
  Putin a cerut să fie accelerată primirea vizelor electronice pentru turiștii străini
  Tagurile:
  Belarus, Vladimir Putin

  Știrile Zilei