06:07 12 Mai 2021
În direct
 • EUR21.63
 • USD17.79
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  1955383

  Rusia va crea „zonele morții” pentru armele de înaltă precizie ale inamicului, conceptul unor astfel de „zone de apărare” a fost deja adoptat și este pus în practică în timpul exercițiilor trupelor de război electronic (EW) din unele districte militare.

  BUCUREȘTI, 22 apr -Sputnik. Armata rusă va învăța să creeze „zone ale morții” care vor fi complet inaccesibile rachetelor de croazieră inamice, armelor de precizie și dronelor. Izvestia scrie despre acest lucru făcând trimitere la surse din cadrul departamentului militar.

  Se remarcă faptul că conceptul unor astfel de „zone de apărare” a fost deja adoptat și este pus în practică în timpul exercițiilor trupelor de război electronic (EW) din unele districte militare. Anul viitor, astfel de manevre vor începe la scară națională.

  Publicația indică faptul că promițătoarele sisteme de război electronic „Pole-21” pot crea interferențe care dezorientează sistemele străine de navigație prin satelit, inclusiv GPS-ul american NAVSTAR.

  Potrivit experților, crearea unor zone speciale va proteja nu numai armata, ci și obiectele sociale și industriale.

  Anterior, serviciul de presă al Ministerului Apărării a anunțat că, la jumătatea lunii aprilie, a 49-a armată a armelor combinate din districtul militar sudic a pus în practică pentru prima dată utilizarea complexelor ”Pol-21” în circuitele de recunoaștere și percuție.

  Tematic

  Putin recomandă celorlalte țări să nu „treacă linia roșie” cu Rusia
  Putin a ridiculizat țările care provoacă Rusia: Șacalii se învârt în jurul celor puternici
  Putin: Rusia dezvoltă cu majoritatea țărilor relații bazate pe respect reciproc
  Tagurile:
  Inamic, Arme, Rusia

  Știrile Zilei