23:31 12 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  319191

  Președintele Rusiei,Vladimir Putin, se arată dispus să se întâlnească la Moscova cu omologul său ucrainean, Vladimir Zelenski.

  BUCUREȘTI, 22 apr – Sputnik. Liderul rus, Vladimir Putin, a declarat că în cazul în ca președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, își dorește restabilirea relațiilor cu Rusia, atunci Moscova doar va saluta acest lucru.

  “În cazul în care președintele Zelenski vrea să înceapă restabilirea relațiilor, atunci vom saluta acest lucru”, a declarat Putin, fiind întrebat de un jurnalist în timpul întrevederii lui cu omologul belarus, Aleksandr Lukașenko.

  “Apare întrebarea: ce vom discuta la această întrevedere? Dacă este vorba de discuțiile legate de problemele Donbasului, atunci, în primul rând, conducerea Ucrainei trebuie să se întâlnească cu liderii republicilor LNR și DNR, și ulterior să discute aceste chestiuni cu reprezentanții altor state, cum ar fi Rusia în cazul dat”, a spus Putin.

  “Dacă este vorba de dezvoltarea relațiilor bilaterale, atunci poftim, îl vom primi pe președintele Ucrainei la Moscova în orice moment convenabil”, a anunțat el.

  Tematic

  Zaharova i-a amintit lui Zelenski de blocada energetică a Crimeei
  Istoric: Ucraina are pretenții teritoriale față de Moldova - ce vor face Sandu și Zelenski
  Zelenski i-a propus lui Putin să se întâlnească în Donbas
  Tagurile:
  Rusia, Vladimir Putin

  Știrile Zilei