04:01 12 Mai 2021
În direct
 • EUR21.63
 • USD17.79
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Industria militară rusă (160)
  747180

  Ministerul Apărării al Rusiei a publicat imagini video cu testări ale noul sistem de apărare antirachetă. Iată despre ce este vorba.

  BUCUREȘTI, 26 apr – Sputnik. Ministerul rus al Apărării a prezentat imagini cu noul sistem de apărare antirachetă.

  Testele au avut loc pe poligonul Sarî-Șagan din Kazahstan. Potrivit comandantului unității de apărare antirachetă a Forțelor Aerospațiale ale Rusiei, generalul maior Serghei Grabciuk, noul sistem a confirmat parametrii prevăzuți, iar unitățile au lovit ținta convențională cu o exactitate stabilită.

  Ultimele informații despre această rachetă au fost oferite de minister în luna noiembrie anul trecut, iar anterior – în octombrie 2020, iunie și iulie 2019, februarie, iulie, august și decembrie 2018 și noiembrie 2017.

  După una din lansări, membrul consiliului societății civile de pe lângă Ministerul Apărării, Igor Korotcenko, a declarat agenției RIA Novosti că noua antirachetă va permite sporirea capacității sistemului de apărare antirachetă al Moscovei și zonei industriale centrale. Potrivit lui, este vorba de 53T6M, care urmează să înlocuiască sistemele antirachetă învechite cu bazare în siloz, care asigură astăzi activitatea sistemului A-135. Deocamdată nu există o informație oficială care confirmă acest lucru.

  Тема:
  Industria militară rusă (160)

  Tematic

  VIDEO: Lansarea rachetei „Soiuz-2.1A” cu nava spațială pilotată „Iuri Gagarin”
  Palestina: Forțele israeliene lovesc ținte în Gaza după un atac cu rachete lângă Sderot
  „Adevărul teribil” despre rachetele americane, dezvăluit de NI
  Tagurile:
  Rusia, sistemele de apărare antirachetă

  Știrile Zilei