19:49 21 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.33
 • USD17.90
 • RUB0.25
 • RON4.33
 • UAH0.66
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  191141

  Reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat că relațiile dinte UE și Rusia sunt la punctul cel mai de jos datorită eforturilor de la Bruxelles.

  BUCUREȘTI, 29 apr - Sputnik. Relațiile dintre UE și Rusia sunt la punctul cel mai de jos datorită eforturilor de la Bruxelles, a declarat reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova.

  Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe a atras atenția asupra rapoartelor mass-media referitoare la declarațiilor ambasadorului UE la Moscova, Markus Ederer, care a spus că „relațiile dintre UE și Rusia sunt la punctul lor cel mai de jos după Războiul Rece”. „Trebuie să analizăm situația actuală a relațiilor europeano-ruse. Suntem, în principiu, în punctul cel mai de jos de la sfârșitul Războiului Rece. Și se pare că cădem din ce în ce mai dinamic în fiecare zi ", a spus Ederer la cea de-a 13-a Conferință a mărfurilor ruso-germane, care a avut loc joi în regim de teleconferință.

  "Cel mai important și cinstit lucru lipsește în citat -" datorită eforturilor de la Bruxelles ", a menționat Zaharova pe pagina sa de Facebook.

  Tagurile:
  Maria Zaharova

  Știrile Zilei