22:34 12 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  165100

  În timpul discursului adresat participanților la maratonul educațional „Noi cunoștințe", ministrul Afacerilor Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov, a declarat că nu va fi ușor de curățat molozul în relațiile dintre Rusia și Statele Unite.

  BUCUREȘTI, 21 mai - Sputnik. Nu va fi ușor de curățat molozul din relațiile dintre Rusia și Statele Unite, dar dacă Washingtonul este pregătit pentru dialog, Moscova este întotdeauna deschisă, a declarat ministrul rus de externe, Serghei Lavrov.

  „Este o situație foarte dificilă, vedeți câte molozuri s-au îngrămădit de-a lungul anilor administrației Obama și sub Donald Trump, în ciuda tuturor declarațiilor sale despre necesitatea de a se înțelege cu Rusia, administrația și toate celelalte structuri guvernamentale nu au făcut-o permiteți-i să facă acest lucru și ne-a înrăutățit în mod constant relațiile. "- a spus Lavrov în timpul discursului adresat participanților la maratonul educațional „Noi cunoștințe".

  "Există atât de multe lucruri îngrămădite încât nu va fi ușor să le curățim. Dar dacă oamenii vor să vorbească, desigur, suntem întotdeauna deschiși pentru acest lucru", a spus ministrul.

  Tagurile:
  SUA, Rusia, Sergei Lavrov

  Știrile Zilei