20:27 21 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.33
 • USD17.90
 • RUB0.25
 • RON4.33
 • UAH0.66
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  19690

  Ministrul Afacerilor Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov, a declarat că discuția sa cu secretarul de stat american Anthony Blinken a fost una sinceră.

  BUCUREȘTI, 21 mai - Sputnik. Ministrul rus de Externe, Sergei Lavrov, a declarat că conversația sa cu secretarul de stat american Anthony Blinken la întâlnirea de la Reykjavik a fost sinceră.

  Prima întâlnire dintre Lavrov și Blinken a avut loc pe 19 mai la Reykjavik, în marginea reuniunii ministeriale a Consiliului Arctic.

  "Am vorbit despre multe alaltăieri în Islanda cu secretarul de stat al SUA, Anthony Blinken. Am fost foarte sincer, și el, și am ascultat cu atenție și mi-am prezentat pozițiile, care, după cum știți, includ în mod constant pretenții împotriva Rusiei, fie despre interferența în alegeri, fie despre spargerile hackerilor ale unor sisteme importante. Dar i-am reamintit că în toți acești ani, când s-au auzit acuzațiile, le cerem colegilor noștri americani să furnizeze cel puțin o dovadă a cel puțin uneia dintre acțiunile noastre ", a spus Lavrov în timpul maratonului ”Noi cunoștinte”.

  Cu toate acestea, a adăugat Lavrov, nimeni nu a furnizat nicio dovadă a „vinovăției” Rusiei de-a lungul anilor.

  Tagurile:
  Serhei Lavrov

  Știrile Zilei