21:33 14 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.50
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  173111

  Familiile cu mulți copii reprezintă temelia viitorului Rusiei, a declarat Vladimir Putin într-o discuție cu părinținții premiați cu ordinul Gloria Părintească.

  BUCUREȘTI, 1 iun – Sputnik. Familiile cu mulți copii reprezintă temelia viitorului Rusiei, o continuare a istoriei milenare a țării, națiunii și a poporului unit, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

  “Prin exemplul vostru îi inspirați pe alții. Sunt convins că mulți tineri, privindu-vă, visează ca și în familiile lor să fie mulți copii. Printre prietenii mei apropiați există astfel de familii, e cu adevărat minunat, pentru că familia cu mulți copii reprezintă temelia viitorului Rusiei. E o continuare a istoriei noastre milenare, ca națiune, ca un popor unit”, a declarat Putin în timpul unei discuții online cu familiile premiate cu ordinal “Gloriei Părintești”.

  Mai devreme, comisarul pentru drepturile copilului pe lângă președintele Rusiei, Anna Kuznețova, a anunțat în timpul întrevederii cu Putin că numărul familiilor cu mulți copii și numărul copiilor a crescut, “iar acum aproximativ a cincea parte din copiii din Rusia cresc în familii mari”.

  Tematic

  Imigrația ca „soluţie” la scăderea natalităţii? Orban: „Vrem bebeluşi unguri!”
  Elon Musk: Diminuarea natalității, cea mai mare problemă a omenirii
  “Soțul e bravo” – Putin a glumit pe subiectul sporirii natalității
  Tagurile:
  Familie, Vladimir Putin

  Știrile Zilei