21:23 22 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.32
 • USD17.92
 • RUB0.25
 • RON4.33
 • UAH0.66
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  16871

  Centrul Rus pentru Export și Alibaba.com au semnat un memorandum care presupune promovarea produselor și serviciilor rusești.

  BUCUREȘTI, 2 iun – Sputnik. Centrul Rus pentru Export (CRE) și gigantul chinez de vânzări online Alibaba au semnat un memorandum de cooperare și au convenit asupra promovării în comun a agendei de export în mediul de afaceri rusesc, informează RIA Novosti, citând președintele CRE, Veronica Nikișina.

  “Pe 2 iunie, în cadrul Forumului Economic Internațional din Sankt Petersburg 2021”, CRE și Alibaba.com au încheiat un memorandum de cooperare și au convenit asupra promovării în comun a agendei de export în mediul de afaceri rusesc, organizarea unor traininguri, webinare și alte evenimente de instruire, desfășurarea unor evenimente specializate online pentru promovarea mărfurilor rusești printre utilizatorii platformei Alibaba.com”, a relatat Nikișina.

  Potrivit ei, primul eveniment de acest fel va deveni expoziția online a mărfurilor și serviciilor rusești “Russian On-Line Trade Show”, planificată pentru octombrie 2021. La expoziție vor participa peste 300 de companii rusești, înregistrate pe platformă. Conducătorul CRE a menționat că astfel de evenimente, organizate pe Alibaba.com, vor permite atragerea unui trafic suplimentar și a cumpărătorilor pe paginile companiilor.

  “Astăzi platformele digitale reprezintă un mijloc eficient și accesibil de dezvoltare a exportului, luând în considerație reducerea semnificativă a misiunilor de afaceri și expoziții offline. Cu toate acestea, înțelegem că oportunitățile comerțului online sporesc concurența, cu care sunt nevoiți să se confrunte companiile rusești pe piața mondială. În aceste condiții, CRE își propune să coopereze cu cei mai puternici jucători globali, precum platforma Alibaba.com, pentru ca firmele rusești să poată mai ușor și mai rapid să-și prezinte produsele și să atragă atenția asupra mărfurilor competitive din Rusia”, a conchis Nikișina.

  Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg 2021 se desfășoară în perioada 2-5 iunie. Agenția internațională de presă Rossiya Segodnya este partenerul informațional al evenimentului.

  Tematic

  Rusia a înregistrat un preparat care tratează pneumonia celor cu COVID-19
  UE vrea un canal TV european anti-Rusia – presa occidentală, „isteric anti-rusească”
  Rusia va denunța acordul „Teritorii deschise” cu SUA privind călătoriile diplomatice
  De ce Rusia are nevoie de 20 de noi unități militare în direcția Vest
  Tagurile:
  export, China, Rusia

  Știrile Zilei