06:58 25 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.49
 • USD17.99
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.65
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  76771

  Guvernul rus a aprobat cerințele pentru nivelul minim de cunoaștere a limbii ruse, istoria și elementele de bază ale legislației rusești pentru lucrătorii străini. Documentul a fost publicat pe portalul oficial de internet al informațiilor juridice.

  Astfel, migranții ar trebui să vorbească liber despre subiecte sociale, de zi cu zi și unele teme profesionale. În special, acest lucru se aplică la angajarea în muncă, consultațiilor în spitale și contactării poliției. De asemenea, aceștia sunt obligați să poată completa documentele și cererile necesare.

  La promovarea examenului de istorie a Rusiei, candidații din străinătate care merg la muncă în Rusia sunt testați pentru cunoștințele despre evenimentele cheie, numele orașelor importante și sărbătorile legale majore. În plus, aceștia ar trebui să se familiarizeze cu drepturile, libertățile și obligațiile lor de bază în timp ce stau în țară.

  Aceste cerințe, cu unele excepții, se aplică și celor care intenționează să locuiască doar temporar în Rusia.

  Anterior, Ministerul Afacerilor Interne le-a cerut migranților ilegali care sunt în Rusia din țările CSI să părăsească teritoriul Federației Ruse până la 15 iunie 2021.

  Tagurile:
  Rusia, Migranți

  Știrile Zilei