01:24 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  Summit Putin - Biden (56)
  420151

  Liderul rus a subliniat că în cadrul negocierilor părțile vor trebui să încerce să găsească modalități de reglementare a relațiilor bilaterale.

  CHIȘINĂU, 4 iunie - Sputnik. La sesiunea plenară a Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg (SPIEF), președintele rus Vladimir Putin a declarat că, la întâlnire cu președintele SUA, Joe Biden, ar trebui să se încerce aflarea unor modalități de normalizare a relațiilor.

  "Vom discuta aspecte ale relațiilor bilaterale, pornesc de la faptul că trebuie să încercăm să găsim modalități de reglementare a acestor relații. Astăzi ele se află la un nivel extrem de redus. Știm cu toții foarte bine acest lucru", citează RIA Novosti cuvintele lider rus.

  ”Vom vorbi despre stabilitatea strategică, despre soluționarea conflictelor internaționale în cele mai fierbinți puncte, vom vorbi despre procesele de dezarmare, despre lupta împotriva terorismului, sper. Despre pandemie, combaterea pandemiei, probleme cu caracter ecologic. Aceasta este agenda aproximativă", a declarat Putin.

  Negocierile dintre Vladimir Putin și Joe Biden sunt programate pentru 16 iunie, la Geneva.

  Тема:
  Summit Putin - Biden (56)
  Tagurile:
  Vladimir Putin

  Știrile Zilei