08:24 22 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.32
 • USD17.92
 • RUB0.25
 • RON4.33
 • UAH0.66
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  612241

  Vladimir Putin a subliniat că Sputnik V protejează eficient împotriva infecției de coronavirus și, dacă totuși o persoană se îmbolnăvește, atunci boala se manifestă într-o formă foarte ușoară.

  Toate efectele secundare ale vaccinului rusesc împotriva COVID-19 sunt doar o creștere a temperaturii corpului timp de câteva ore, nu există decese, a declarat președintele rus Vladimir Putin.

  "Serviciile noastre, după administrarea în masă a multor milioane de doze, nu au înregistrat niciun rezultat letal al utilizării acestui medicament. Iar alți producători, din păcate, au astfel de cazuri tragice. Noi nu. Și sper că nu vor fi", a spus el la o conferință cu șefii agențiilor internaționale de știri în cadrul SPIEF.

  "Ei bine, febra crește uneori la 10% dintre cei vaccinați. O febră mică. Ei bine, durează câteva ore. Și atât. Doar acestea sunt efectele secundare", a adăugat Putin.

  El a subliniat că, în același timp, vaccinul rusesc protejează eficient împotriva infecției și, dacă totuși o persoană se îmbolnăvește, atunci boala se manifestă într-o formă foarte ușoară.

  Tagurile:
  Vladimir Putin, Sputnik V, vaccin

  Știrile Zilei