02:33 24 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.98
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  443262

  Senatorul rus Aleksei Pușkov a declarat că NATO suferă de o moarte cerebrală, comentând ultimele declarații ale lui Stoltenberg.

  BUCUREȘTI, 6 iun – Sputnik. Senatorul Aleksei Pușkov, a comentat declarația secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg despre “descurajare și dialog” în raport cu Moscova.

  Potrivit membrului Consiliului Federației, în pofida lipsei dialogului și descurajării în sine, Stoltenberg nu observă că această formulă nu funcționează. Pușkov a reamintit că Alianța Nord-Atlanticului nu poate “descuraja” Rusia în situația din Siria, Donbas și Belarus.

  “E o formulă virtuală. În realitate NATO nu are o politică clară în raport cu Rusia, în afară de o politică a ostilității. Pentru asta nu e nevoie de prea multă minte. Așa se întâmplă de mai mulți ani. Suntem nevoiți, urmând președintele Macron, să constatăm moartea cereblară a NATO”, a scris Pușkov în canalul său telegram.

  Anterior, Stoltenberg a declarat într-un interviu publicației Welt am Sonntag, că cooperarea dintre Moscova și Minsk îngrijorează membrii alianței. De asemenea, el a subliniat că NATO “menține o dublă abordare față de Rusia: descurajare și dialog”.

  Tematic

  Mulțumim, NATO: ”România devine o țară atractivă pentru teroriști”
  Sondajul care nemulțumește ”strategic”: românii NU aleg SUA și NATO!
  NATO cere investigarea scandalului de spionaj al SUA împotriva aliaților
  ʺZonă interzisăʺ pentru NATO: ʺIskandereleʺ rusești au fost echipate cu rachete noi
  Tagurile:
  NATO

  Știrile Zilei