09:52 24 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.98
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Rusia
  Sa primesc un link scurt
  284240

  Muncitorii migranți din Rusia sunt obligați din 7 iunie să cunoască drepturile străinilor pentru a putea obține permis de muncă sau „patentă”.

  Străinii care doresc să obțină dreptul de a lucra în Rusia vor trebui acum să cunoască drepturile și obligațiile de bază ale străinilor în Federația Rusă și regulile de bază ale legislației privind migrația pentru a trece examenul în conformitate cu legile țării - cerințele relevante sunt cuprinse într-un decret guvernamental care intră în vigoare la 7 iunie și este atașat legii, semnat de președintele Rusiei și care reglementează statutul juridic al străinilor din țară.

  Conform documentului, cei care doresc să obțină un permis de muncă sau o „patentă” vor trebui să cunoască „drepturile de bază, libertățile și obligațiile cetățenilor străini din Federația Rusă; condițiile de ședere temporară a unei persoane în Federația Rusă și reglementările privind punerea la evidență a cetățeanului migrant; încălcări de bază ale regulilor de migrație pentru care a fost stabilită responsabilitatea administrativă".

  Acesta din urmă include infracțiuni precum „încălcarea perioadei de ședere temporară, angajarea fără permis de muncă sau patentă, transmiterea de informații false la înregistrarea pentru migrație”.

  În plus, străinii care doresc să lucreze în Federația Rusă ar trebui să fie conștienți de consecințele nerespectării regulilor de migrație - indezirabilitatea șederii, deportarea, avertismentul, amenda, expulzarea administrativă, interzicerea intrării în Federația Rusă.

  Tagurile:
  Patentă, Migranți, Rusia

  Știrile Zilei